mormaş yeni
Malatya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Malatya Aşığı,Memleket Sevdalısı,Bülent Tüfenkci..


Malatya Aşığı,Memleket Sevdalısı,Bülent Tüfenkci..
Malatya siyasetine AK Parti ile birlikte son 20 yılına damga vuran, ezber bozan siyasetçisi Bülent Tüfenkci’nin başarı hikayesini Maldia haber analiz etti.

Malatya siyasetine AK Parti ile birlikte son 20 yılına damga vuran, ezber bozan siyasetçisi Bülent Tüfenkci’nin başarı hikayesini yazmamak olmaz.
Sayın Tüfenkci,AK Parti kuruluşundan buyana partininin çeşitli kademelerinde görev alarak bakanlığa kadar yükseldi.

Bülent Tüfenkci’nin başarılar ile dolu siyasi hayatından bahesedecek olursak, sayın Tüfenkci, 2001 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya Teşkilatının kuruluşunda yer aldı ve çeşitli kademelerde görev aldı. 2011 yılında AK Parti Malatya İl Başkanlığı görevine başladı ve bu görevini 2015 yılına kadar sürdürdü.

Haziran 2015 Türkiye genel seçimleri'nde AK Parti Malatya milletvekili olarak ilk defa meclise girdi. Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri'nde tekrar AK Parti Malatya milletvekili olarak meclise girdi.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı
Kasım 2015 Türkiye genel seçimleri sonrası AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından 24 Kasım 2015 tarihinde kurulan 64. Türkiye Hükûmeti'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı olarak yer aldı. Ahmet Davutoğlu'nun 22 Mayıs 2016 tarihinde istifa etmesinin ardından Binali Yıldırım tarafından 24 Mayıs 2016 tarihinde kurulan 65. Türkiye Hükûmeti'nde görevine devam etti.

Bülent Tüfenkci,Ak Parti 28.dönem Malatya milletvekili olarak görevine devam etmektedir.

Sizce bu yükseliş tesadüf mü tabiki hayır,dişiyle tırnağıyla azimle çalışarak,Bakanlığa kadar yükselen Tüfenkci, Bakanlığı döneminde Türkiye’ye ve Malatya’ya önemli hizmetler ve katkılar sunduğuna şahit olduk.

Sayın Tüfenkci’nin son yıllarda Malatya’ya kazandırılan bir çok önemli projede imzası bulunuyor

Sayın Tüfenkci’nin mütaveziliği ve dik duruşuyla kimseye eyvallah etmeden işine odaklanması bazı kesimleri rahatsız ettiğini görüyoruz.

Bu kapsamda geri planda durup Malatya siyasetine ayar çekmeye çalışan bazı kesimler sayın Tüfenkci’ye Siyaset,STK ve Medya ayağındaki bazı kalemşörler aracılığı ile algılar yaratılarak operasyon çektirilip yıpratılmaya çalışılıyor.!

Burada Bülent Tüfenkci’nin savunuculuğunu yapmıyorum.
Sayın Tüfenkci’nin hataları eksikleri mutlaka vardır.
Bana dört dörtlük bir siyasetçi, STK başkanı ve gazeteci gösterin.!
Sonuçta hepimiz insanız hatalarımız eksiklerimiz mutlaka vardır.Ama insanın içindeki niyet çok önemli.?

Bende fazla sözü uzatmadan Malatya’nın Abisi Bülent Tüfenkci’nin gösteriş ve reklam yapmadan iyi niyetle Malatya’ya hizmet etme noktasında büyük çaba gösterdiğine şahit oluyoruz.

Malatya aşığı,memleket sevdalısı Bülent abi’ye Malatya’ya katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Burada bir diğer başarılı Milletvekilimizden bahsetmemek haksızlık olur.
Malatya’nın efsane ve başarılı  Siyasetçisi, patentli ablası Öznur Çalık,siyaseti bıraktıktan sonra,milletvekili olan İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, çalışkanlığı ile Ankara,Malatya arasında mekik dokuyarak, kısa sürede Malatyalıların gönlüne girmeyi başardı.

Sayın Ölmeztoprak,sürekli sahada bulunarak,Malatya’ya hizmet getirme noktasındaki çabası,vatandaşın sorunlarınları ile bire bir ilgilenmesi kamuoyunda memnuniyetle karşılanmasına tanıklık ediyoruz.

Sayın Ölmeztoprak,iki dönem Malatya Milletvekiliği yapan tecrübeli siyasetçi Fuat Ölmeztoprak’tan baba desteği avantajını iyi kullanarak,kısa sürede Malatya’ya hizmet etme noktasında başarılı çalışmalara imza attığını görüyoruz.
İnanç Siraç,vekilimize’de başarılarının devamını diliyorum..

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!