mormaş yeni
Malatya
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Hakkı Pekel,Aday Adaylığı Başvurusunda Bulındu

Hakkı Pekel,Aday Adaylığı Başvurusunda Bulındu
Malatya'nın sevilen iş insanı bir önceki il başkan vekili Hakkı Pekel AK Parti'den yoğun baskılar necitesinde Yeşilyurt Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığına başvuruda bulundu.

Malatya'nın sevilen iş insanı bir önceki il başkan yardımcısı Hakkı Pekel AK Parti'den yoğun destek ve baskılar necitesinde Yeşilyurt Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığına başvuruda bulundu..

Hakkı Pekel sosyal medyasında yaptığı yazılı açıklamada;31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatımızı yaptık. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde “Türkiye Yüzyılı” vizyonunu gerçekleştirmek için;birbirinden kıymetli aday adaylarımızın her biri AK Parti’nin bir neferi olarak hizmet etmek için elinden gelen gayreti gösterecektir. 
 Aday adaylık başvurumuzu kabul eden başta İlçe Başkanımız Ramazan Yaylacı ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 
 Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

HAKKI PEKEL KİMDİR

1968 yılında dünyaya gelen İsmail Hakkı Pekel, ilk ve orta öğrenimini Malatya’da tamamladıktan sonra kendisi gibi İş Adamı olan Babasına yardımcı olmak amacıyla Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İktisat eğitimi aldı. Pekel’in kıymetli Babası Ahmet Hami Bey, 1961 yılında bugün Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası karşısında bulunan ve  halen faaliyetlerine devam eden Malatya’nın ilk akaryakıt istasyonu açmış  ileri görüşlü bir şahsiyetti. İsmail Hakkı Bey, babasının vefatı üzerine işlerin başına geçmiş ve şirketin daha da büyümesi sağlamıştır. Vatandaşlara verdiği güven ve kaliteli hizmet sayesinde Pekel Petrol Akaryakıt İstasyonları uzun yıllardır hem ilimizin hem de bölgenin en fazla akaryakıt satan istasyonlarının başında gelmektedir. Sadece İş hayatıyla yetinmeyen memleket meselelerine de kafa yoran Pekel, 90’lı yıllarda Menderes Hareketinin devamı niteliğinde olan partilerde yöneticilik yapmış ve nihayetinde 2015 yılından beri de Ak Parti saflarında aktif siyasi hayatını devam etmektedir.  Son 4 yıldır Ak Parti Malatya İl Başkan Vekilliği görevini de üstlenen İş Adamı İsmail Hakkı Pekel, 2023 Genel Seçimlerinde Malatya’yı Meclis Çatısı altında temsil etmek üzere görevinden istifa etmiş ancak aday gösterilmemişti. Siyaseti koltuk için değil vatandaşa ve çok sevdiği ülkesine hizmet etmek için yaptığını vurgulayan Pekel, aday gösterilmedi diye siyaset yapmaktan hele de depremde büyük zarar görmüş Malatya bu haldeyken geri de durmayacağını ifade ediyor. Bugün onlarca çalışana İş imkanı sunan, akaryakıt sektöründe Malatya’ya 52 yıldır hizmet eden, Ak Parti saflarında vatandaşların dertlerini dinleyen çözüm üretmeye çalışan, çevresindekilere güven veren   sözüne itibar edilen İş Adamı İsmail Hakkı Pekel, evli ve üç çocuk babasıdır. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!