mormaş yeni
Malatya
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Er, Malatya’mız İçin Yapacağımız Bir Çok İşler Var

Er, Malatya’mız İçin Yapacağımız Bir Çok İşler Var
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ İlçesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ İlçesi’ni ziyaret ederek, esnaf ve muhtarlarla bir araya geldi.Akçadağ’da konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “Malatya’mız için yapacağımız birçok güzel işler var. Akçadağ ilçemize de elimizden ne geliyorsa yapacağız“ dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ İlçe gezisiprogramına ilk olarak Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca’yayaptığı nezaket ziyaretiyle başladı. Akçadağ Kaymakamı Adem Topaca ile bir süre görüşen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er akabinde Akçadağ Belediye Başkanı Hasan Ulutaş’ı ziyaret ederek, bir süre istişarelerde bulundu. Daha sonra AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı ve MHP Akçadağ İl Teşkilatlarını da ziyaret eden Başkan Er, Akçadağ esnaflarıyla görüşmeler gerçekleştirdi. 

Akçadağ İlçesi ziyaretlerinin ardından Akçadağ muhtarlarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ ilçesinde yapılan, yapımı devam eden ve yapılacak olan hizmet ve yatırımlardan bahsetti.

Her Alanda Çalışmalarımız Devam Ediyor”

Akçadağ ilçesi ziyareti kapsamında bölge muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Sami Er, “Yaklaşık 3,5 aydır göreve başladık.  Bir ayağımız Ankara’da bir ayağımız ise Malatya’da malumunuz Ankara ile sürekli istişare halindeyiz.  Malatya’mız için yoğun bir çalışma içerisindeyiz.  Bu kapsamda ilk ilçe ziyaretimizi de Akçadağ’ımıza yaptık. Akçadağ’ımıza yapılacak olan hizmetler için Hasan Başkanım ile istişare halindeyiz.  Büyükşehir Belediyesi olarak da 3 aydır ilçemizde yol çalışması yapıyoruz.  Doğanşehir ve Akçadağ ilçemiz maalesef 6 Şubat depremlerinde ağır hasar aldılar. Bunun farkındayız. Allah’a şükürler olsun devletimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz bütün kurumlarıyla arkamızdadır. Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin gücünün de farkındayız. Hükümetimiz deprem bölgelerine kaynaklarını aktarıyor.  Bizlerde geçmişten gelen bilgi birikimimiz ve tecrübelerimizle bu kaynakları alıp, en hızlı bir şekilde Malatya’mıza aktararak, Malatya’mızı ayağa kaldıracağız. 

Seçim zamanında Malatya’mız bize yardımcı olursa şehrimizi 2 yıl içinde ayağa kaldıracağımızı belirtmiştik. Gerçekten bunu inanarak söylüyorum. Çünkü ömrümüz belediyecilikle geçti. Özel İdare dönemindeki çalışmalarımdan dolayı da kırsalı da iyi bilirim ama en önemlisi Malatya’yı ayağa kaldıracak olan TOKİ’de ve Emlak Konut’ta bulunmuş olmamdır.  TOKİ’nin kapasitesini bilediğimden dolayı Malatya’nın 2 yılda ayağa kalkacağını söyleyebiliyorum ancak vatandaşın da bizlere yardımcı olması lazım. Bunu tüm Malatyalı kardeşlerimden istirham ediyorum. Bizlere yardımcı olsunlar ki bizlerde devletimizin imkânları, bir an önce buraya aktarıp, Malatya’mızı ayağa kaldıralım. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’un yakın ilgisi ve kaynak ayırmasıyla işlerimiz daha da hızlanacak. Yaptığımız temaslar neticesinde şehrimize 4 milyar TL’yi aşan miktarda bir kaynak kazandırmış olduk. Şu anda projelerin ihaleleri için hazırlıklar yapılıyor. Bunlar şehrimiz için çok önemli gelişmelerdir. Sadece bunlar da değil her alanda çalışmalarımız devam ediyor. Allah’ın izniyle görev süremiz boyunca Malatya’mız için yapacağımız birçok güzel işler var. Akçadağ ilçemize elimizden ne geliyorsa yapacağız. Akçadağ ilçemizdeki sorunların üstesinden de hep birlikte geleceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!