mormaş yeni
Malatya
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Başkan Güder,Battalgazi'de Tarih Yazmaya Devam Ediyor


Başkan Güder,Battalgazi'de Tarih Yazmaya Devam Ediyor
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,başarılı bir şekilde proje ve çalışmalarına devam ediyor. Güder,yaz Kur'an kursundaki öğrencilere dondurma ikram ederek tarih yazmaya devam ediyor.

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,başarılı proje ve çalışmalarına bir yenisini ekledi. Güder yaz Kur'an kursunda eğitim alan öğrencilere Dondurma ikram ederek yeni bir  başarıya imza attı.Başkan Osman Güder,daha önce çocuklara uçurtma şenliği festivali düzenleyerek çocukların gönlüne girmeyi başarmıştı.Başkan Güder,battalgazi'yi şaha kaldırarak,geçmiş dönemlerde de çocuklara ETİ Puf,Piskevit, Gofret ve Tipi-tip Sakızı dağıtarak  adından söz ettirerek Battalgazi'de gündem yaratmıştı.Başkan güder, bu önemli projeleri ile Battalgazi'de vatandaşların gönlüne girmeyi başardı.Vatandaşlar Başkan Güder'in bu önemli ve başarılı çalışmaları ile ödülü hak ettiğini ifade ettiler.Başkan Güder'i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.Battalgazi Belediyesi bugün basına gönderdiği önemli projenin bülteni şu şekilde.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yaz Kur'an kursunda eğitim alan öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin yoğun sevgisiyle karşılaşan ve onlara dondurma hediye eden Başkan Güder, yaz tatillerini Kur'an-ı Kerim öğrenerek değerlendiren çocuklara ve eğiticilerine de teşekkürlerini iletti.

Başkan Güder: “İslam, Allah’ın Takdiriyle Nesilden Nesile Aktarılacak”

Yaz tatilini Göztepe Cami’sinde Kur’an- Kerim öğrenerek sürdüren çocuklarla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, depremzede öğrencilere moral vermek amacıyla kendilerini ziyaret ettiklerini belirtti. 

Kur’an – Kerim’i öğrenmenin önemine dikkat çeken Başkan Güder; “Öncelikle yaz tatilinizi, kutsal kitabımız olan Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek amacıyla değerlendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu öğrenme isteğiniz çok kıymetli. Başarılarınızın devamını diliyorum. Rabbim Kur'an-ı Kerim'i anlamayı ve onunla amel etmeyi nasip etsin. Hocalarımızın himayesinde geleceğimizin teminatı yavrularımız, Kur’an-ı tanıma ve öğrenme eğitimleri devam ediyor. Battalgazi Belediyesi olarak bizlerde bu eğitimleri yerinde görmek ve depremzede çocuklarımıza moral vermek amacıyla onları ziyaret ettik. Çocuklarımızın neşesine ortak olduk. Cennet yüzlü çocuklarımızın yüzünde tebessüm görüyoruz. İnşallah bu yavrularımız  kendinden sonra gelen nesli yetiştirecek. İslam, Allah’ın takdiriyle nesilden nesile aktarılacak. Bu çalışma çok ama çok önemli. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Ali Erbaş’a ve birbirinden kıymetli hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmeyi Allah bizlere nasip etsin.” şeklinde konuştu.

Gerçekleştirilen ziyaret sonrasında, Başkan Güder öğrenciler için hazırlamış oldukları çeşitli hediyeleri dağıtarak, dondurma ikramında bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!