© Maldia Haber

Yeni Malatyaspor’da Ankara Keçiörengücü Maöı Hazırlıkları Başladı

Yeni Malatyaspor bugün akşam saatlerinde Nurettin Soykan tesislerinde toplanarak,hafta sonu oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına başladı.

Geçtiğimiz sezon yaşanan deprem felaketinin ardından kendilerine tanınan hakla lige katılmayan Yeni Malatyaspor, bu yıl da taraftarlarını üzecek bir karar alarak 1. Lig'deki mücadelesine devam etmeme kararı almıştı.Şehirden beklenen desteği bulamayan Yeni Malatyaspor’un Başkanı Adil Gevrek, transfer yasağı ile de mücadele eden Sarı Siyahlı ekip çin yarışmacı hakları saklı kalmak kaydıyla ligden çekilme başvurusunda bulunmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileriyle görüştü.

Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Yeni Malatyaspor'un lige katılmama dilekçesini reddetti. TFF'den yapılan açıklamaya göre, Yeni Malatyaspor bu sezon lige katılmak zorunda. Aksi takdirde takım küme düşürülecek.

Trendyol 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da kulüp başkanı Adil Gevrek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile kritik bir görüşmeden sonra lige katılma kararı aldı.

Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor ile Pendikspor karşılaşması, Ümraniye Stadı'ndaki karşılaşma için Pendikspor sahaya geldi ancak Yeni Malatyaspor, sahaya çıkmayarak hükmen mağlup olarak üç puanı silinmişti.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanması gereken Esenler Erok maçı Futbol Federasyonu tarafımdan ileri bir tarihe ertelenmişti.

Yeni Malatyaspor kiralık oyuncularını geri çağırarak 26 genç oyuncuya lisans çıkardı.

Sarı Siyahlı ekip bugün Nurettin Soykan tesislerinde toplanarak,hafta sonu oynayacağı Ankara Keçiörengücü maçı hazırlıklarına alt yapı sorumlusu Murat Uçkun nezaretinde başladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER