© Maldia Haber

Telefonumdan 61 Kişiyi Sildim!

Malatya'dan Antalya'ya transfer edilen depremzede Engin Kubilay "Malatya'da hiç bir binada oturulacak hal kalmadı. Şehir perişan halde" dedi.

Malatya'dan gelen depremzede Engin Kubilay, deprem anını şu sözlerle anlattı: "İlk deprem 1,5 dakika sürdü. Evin tüm malzemeleri yer değiştirdi. Odalar birbirine girdi. Can havliyle herkes bir şekilde kendini dışarıya attı. Dışarısı kar dolu ve soğuktu. 4-5 saat bekledik ve normale dönüldü, hesabı yapıldı. Herkes üşümeye başlayınca herkese bir cesaret geldi ve evine girip giysilerini almak istediler. O sırada yine büyük deprem olunca içeride kalanlar oldu. Gözümüzün önünde koca koca rezidansların çatıları yola sıfır oldu. Bir yer değil, şehir komple gitti. Malatya'da şu anda hiçbir ev oturulacak durumda değil. Psikolojimiz şu an için iyi değil. Telefonumdan 61 kişi sildim, çünkü dostlarımızı kaybettik."

"NE MUTLU Kİ TÜRKİYE CUMHURİYETİ KİMLİĞİ TAŞIYORUM"

Kubilay, manevi desteğin önemine vurgu yaparak, "Bizi buraya aldılar. Bu bizim için velinimet. Otele geldiğimiz günden bu yana, personel seferber oldu. İç çamaşırımıza kadar kaç beden giydiğimizi sordular. Maddiyat önemli değil, manevi olarak bize verdikleri destek önemli. Yemeğimizi, suyumuzu her şeyimizi destekliyorlar. Ben şu an gurur duyuyorum. Ne mutlu bana ki Türkiye Cumhuriyeti kimliğini taşıyorum" diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER