© Maldia Haber

Malatya’da Fırat Aksa’ Elektirik’e Tepkiler Çığ Gibi Büyüyor.!

Fırat Aksa Elektirik,Malatya’da gösterdiği beceriksiz yönetimle bir çok vatandaşı mağdur ederek tepki almaya devam ediyor.

Malatya’da son dönemlerde Fırat Aksa Elektirik,ile ilgili bir çok şikayet ve ihbarlar almaya devam ediyoruz.
Fırat Aksa Elektirik,deprem bölgesi Malatya’da vatandaşı mağdur etmeme adına ekstra hizmetler yapması gerekiyorken,tam tersini yaparak bir çok vatandaşı mağdur edildiğini görüyoruz.
Bugün haber merkezine gelen bir ihbarda Yeşilyurt ilçesi,merkez Fatih mahallesi Şehit Tamer Akarsu Sokakta ikamet eden H.E. adlı vatandaş isyan etti.
Sokakta geçen yüksek gelirim tellerinin çevreye büyük tehlike vermesi nedeniyle mahalleliye korku dolu anlar yaşatıyor.
H.E. adlı vatandaşın defalarca Fırat Aksa Elektirik’e defalarca şikayet ve ihbarda bulunmasına rağmen ilgilenen olmadığı için bir sonuç alamadıklarını ifade ederek haber merkezimiz aracılığıyla Fırat Aksa Elektirik yetkilerinden yardım ve destek istedi.
Bizde burdan Fırat Aksa Elektirk’in Malatya’daki beceriksiz yöneticilerine sesleniyoruz vatandaşı mağdur etmeye hakkınız yoktur.
Zor şartlar ekonomik anlamda da sıkıntı bir dönem geçiren vatandaşlara yüksek fatura gönderdiğiniz iddiaları yetmiyormuş gibi birde üstüne keyfi yönetimle depremzede vatandaşı mağdur etmeye hakkınız yoktur.?!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER