Malatya’da Etkili Kar Yağışı Hafta İçi Başlıyor
GÜNDEMMalatya’da Şubat ayına girilmesi ile birlikte beyaza bürünen ve etkili olan kar yağışı, önümüzdeki hafta içi yeniden etkili olması bekleniyor.
Malatya’da kar yağışının önümüzdeki Salı günü yeniden etkili olacağı açıklandı. Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 13 Şubat Pazartesi gününden Perşembe gününe kadar aralıklı kar yağışının hakim olacağı belirtildi. Hava sıcaklıklarının en yüksek 4 derece, en düşük ise -10 derece kadar düşeceği kentte kırsal mahallelerde ise beyaz örtü kartpostallık görüntülere yerini bıraktı.
Akçadağ’ın Kozluca Mahallesi’nde etkili olan kar yağışı sonrası beyaza bürünen mahallenin drone ile çekilen fotoğrafları ortaya kartpostallık manzaralar çıkarttı.
İlginizi Çekebilir