© Maldia Haber

Malatya’da, Çolak Ailesinin Mutlu Günü

Malatya’nın tanınmış ve sevilen isimlerinden iMehmet Çolak’’ın oğlu Ramazan Çolak,hayatını Cahide Aydoğmuş, ile birleştirerek dünya evine girdi.

Malatya’nın tanınmış ailelerinden Çolak Ailesi, büyük bir mutlulukla oğulları Ramazan Çolak ve gelinleri Cahide Aydoğmuş’un düğününde sevenleriyle bir araya geldi. Görkemli düğün törenine iş dünyasından siyasetçilere, sivil toplum kuruluşlarından basın mensuplarına kadar geniş bir katılım sağlandı.

Düğüne, Malatya’da pek çok önemli görevde bulunmuş ve halk tarafından sevilen Mehmet Çolak başta olmak üzere, Çolak ve Aydoğmuş ailelerinin yakınları ve dostları da katıldı. Misafirler, gelin ve damadın aile büyükleri tarafından kapıda karşılandı.

Semazen Gösterisi ve Zeybek İle Coşkulu Anlar

Mehmet Çolak’ın selamlama konuşmasıyla başlayan düğün, Kuran tilaveti ve dualarla devam etti. Ardından semazen ekibinin sahne aldığı gösteri, misafirler tarafından büyük ilgiyle izlendi. Gelin ve damadın davul zurna eşliğinde salona giriş yapmasıyla coşku daha da arttı. Zeybek ekibinin gösterisi ise izleyicilerden büyük alkış aldı.

Çocuklar İçin Özel Eğlence

Düğünde çocuklar da unutulmadı. Animatörler eşliğinde çocuklara şekerleme ve oyuncaklar dağıtılarak, minik misafirler de keyifli vakit geçirdi.

Misafirlerin doyasıya eğlendiği düğün, Ramazan ve Cahide Çolak çiftinin aile büyükleri ve sevdikleriyle hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Çolak ailesinin bu mutlu gününde, gelin ve damadın gözlerinden okunan mutluluk, davetliler tarafından büyük takdir topladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER