© Maldia Haber

Battalagazi’de Basri Kahveci İle Yola Devam

Malatya’da AK Parti Battalgazi 8. İlçe Kongresinde tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Basri Kahveci,ile yola devam denildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun da katıldığı AK Parti Battalgazi 8. İlçe kongresi Kongre ve kültür merkezinde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 AK Parti Battalgazi İlçe kongresine Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Malatya Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, İl Koordinatörü Selim Gültekin, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Tugal, AK Parti Doğanşehir İlçe Başkanı Rüstem Çatı, AK Parti Eski Milletvekili Cemal Akın, STK Temsilcileri, Partililer ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

“UMUDUN, İCRAATİN, GELECEĞİN ADI AK PARTİ” 

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın” Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımlarıyla; büyük bir heyecan ve coşkuyla AK Parti Battalgazi İlçe Başkanlığımızın 8. Olağan İlçe Kongresini gerçekleştirdik. 

Yeniden ilçe başkanlığımıza seçilen Basri Kahveci Başkanıma hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, istişareye dayalı olarak yürüteceğimiz çalışmalarında başkanımızın şahsında yeni yönetimimize başarılar diliyorum. 

Hep birlikte el ele vererek, yeniden yepyeni bir Battalgazi'nin inşası ve geleceği için çalışacağız. Durmak yok yola devam!” dedi. 

TÜRKİYE'YE İNANAN DAVA ARKADAŞLARIMA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu” AK Parti Battalgazi İlçe Kongremizde teşkilatımız ile bir araya geldik

İnandığı yolda tevazu, samimiyet ve gayretle yürüyen, hizmet eden dava arkadaşlarıma başarılar diliyor, kongremizin partimize ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyorum.

BATTALGAZİ VE AK PARTİ'MİZE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci” Bugün Battalgazi'de AK Parti 8. Olağan İlçe Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdülkadir Uraloğlu, İl Koordinatörümüz Sayın Selim Gültekin, İl Başkanımız Sayın Namık Gören, eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkçi, Milletvekilimiz Sayın İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Milletvekilimiz Abdurrahman Babacan ve değerli misafirlerimizle birlikteydik.

Geçmiş dönemde partimize hizmet eden tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 8. Olağan Kongremizin Battalgazi ve AK Parti'mize hayırlı olmasını diliyorum.”

AK Parti 8 Olağan İlçe Kongresinde mevcut Başkan Basri Kahveci oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER