© Maldia Haber

Başkan Gören, Milletimizin İradesini Herşeyin Üzerinde Tutacağız

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 23’üncü kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören mesajında, 23 yıllık başarı hikayesinin sadece bir siyasi hareketin değil, aynı zamanda milletin iradesinin, cesaretinin ve inancının bir yansıması olduğunu vurgulayarak, “Aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edecek, Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Gören, Mesajının devamında, ülkeye ve millete hizmet etme aşkıyla yola çıkan Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 23 yıl boyunca bu yolda aynı kararlılıkla yürüdüğünü belirten AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Namık Gören, “14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan partimiz, milletimizin güveni, desteği ve dualarıyla her geçen gün büyümüş, güçlenmiş ve Türkiye’yi daha aydınlık yarınlara taşımıştır. 23 yıl önce, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” diyerek çıktığımız bu yolda, milletimizin güvenine layık olmayı başardık ve her daim milletin iradesini en üst seviyede tutmayı ilke edinerek ülkemizi her alanda ileriye taşımak için var gücümüzle çalıştık.
Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Türkiye’yi dev projelerle buluşturduk, özgürlükleri genişlettik, ekonomiyi güçlendirdik ve ülkemizi dünyada saygın bir konuma getirdik

. Bu süreçte Malatya’da bizler de partimizin çizdiği yolda üzerimize düşen görevleri yerine getirmek ve partimizin hizmet bayrağını en yukarılara taşımak için gece gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz.
Hemşehrilerimizin desteğiyle, ilimizde birçok önemli projeyi hayata geçirdik, Malatya’mızın her bir köşesine hizmet götürmek, vatandaşlarımızın refahını artırmak, gençlerimize, kadınlarımıza ve tüm halkımıza daha iyi bir gelecek sunmak adına adımlar attık. Partimizin 23 yıllık başarı hikayesi sadece bir siyasi hareketin değil, aynı zamanda milletimizin iradesinin, cesaretinin ve inancının bir yansımasıdır.
 

Hep birlikte çıkılan bu kutlu yolculukta, nice badireler birlikte aşıldı, nice zaferlere birlik içerisinde imza atıldı. Bu başarı hepimizin, bu gurur Türkiye’nin gururudur. Önümüzdeki süreçte de aynı azim ve kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.
Partimizin kurucu değerlerinden sapmadan, milletimize hizmet etme idealinden ödün vermeden, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, “Türkiye Yüzyılı” vizyonumuzu hayata geçirmek için tüm gücümüzle çalışmayı sürdüreceğiz. Milletimizin iradesini her şeyin üzerinde tutarak, onların sesi, soluğu olmaya devam edeceğiz.
 

Bu vesileyle, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, 23 yıl önce bu kutlu yürüyüşü başlatan tüm kurucu üyelerimize, görev alan tüm teşkilat mensuplarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize ve tüm gönüllülerimize şükranlarımı sunuyorum.

Bu kutlu davanın bir neferi olarak, ülkemiz ve milletimiz için nice hayırlı hizmetlerde bulunmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.
Gelecek nesillere daha güçlü, daha müreffeh bir Türkiye, bir Malatya bırakmak için, hep birlikte omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER